Een moment uit jullie leven voor eeuwig vastgelegd

Voor mij zijn de mooiste foto's van mijn eigen gezin de foto's die me terugbrengen naar een bepaalde gebeurtenis. Dan herinner ik me opeens weer de appeltaart die we bakten, of de mooie wandeling die we maakten toen de lente voorzichtig zijn gezicht liet zien met de eerste krokussen. Mijn zoontje die in slaap viel op de bank toen hij de leeftijd bereikte dat hij echt niet meer wilde slapen tussen de middag. Mijn dochter op haar eerste fiets.

Van veel van dat soort momenten leggen we tegenwoordig alleen nog maar vast met kiekjes met onze mobiele telefoon. En dat is zonde! Daarom maak ik graag een reportage van een stukje van jullie dag. En dat kan alles zijn: thuis, op een uitje, een fijne wandeling door het bos. Of een combinatie van een aantal dingen. Afhankelijk van jullie wensen - en budget - ben ik een aantal uur tot een hele dag bij jullie.

En, tot slot. Het gaat om jullie. Wees gewoon jezelf, let niet op mij. Een 'Day in the life'-reportage draait volledig om een puur en eerlijk beeld van jullie.